Gol za TV špice Brune Fernandesa!

United poveo

Gol za TV špice Brune Fernandesa!

E. Škorić

Manchester United gostuje ekipi Burnleyja u šestom kolu engleske Premier lige i uspio je na samom kraju prvog dijela da povede.

Manchester United je u lošoj formi, vezao je dva poraza, pa sa velikim oprezom otputovalo u Burnley kod posljednjeplasirane ekipe u prvenstvu.

Burnley je tokom prvih 45 minuta namučio goste iz Manchestera, propustio jednu stopostotnu šansu, možda bio i bolji na momente, ali je ipak primio gol.

U samoj završnici prvog dijela Jonny Evans je centrirao, a Bruno Fernandes iz prve uhvatio loptu na volej i pogodio golom o kojem će biti puno govora.

Portugalac je spektakularno zabio, a United će pokušati zadržati ili uvećati ovu prednost kako bi stigao do treće pobjede i kako bi se probio ka vrhu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U slučaju da osvoji sva tri boda, United će nedjelju dočekati na osmom mjesut, pa će preskočiti čak pet ekipa na tabeli.

U narednom kolu Manchester United će ugostiti Crystal Palace, ali sada o tome niko ne razmišlja, sav fokus je na duel s Burnleyjem koji je daleko od kraja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Umbrella_Pot
Ufff kojaa golcinaa, nisam fan Uniteda ali Jones je bio jedan od boljih sa Brunom. Jones ima 35 godina plus igra bolje od ovih ppcckkcccaaa manekena. Dobar u odbrani, asistencija za 10. United je morao pobjedit pa i 1:0 ili bi sve otislo u pm. Trebaju dovest Njemackog trenera da ih svabo malo zakuje za regal.
0 0
Mirsad1705
Majstor ostaje majstor! Kakav volej, kakav pogodak, kakav osjećaj za prostor, Bruno Fernandez uopšte nije gledao ka golu u momentu kad je udario loptu!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi