Četiri zvijezde Manchester Uniteda se žestoko sukobile nakon poraza od Brightona!

Odmah nakon utakmice

Četiri zvijezde Manchester Uniteda se žestoko sukobile nakon poraza od Brightona!

E. Oštraković

Engleski mediji rano jutros prenijeli su informaciju da u Manchester United praktično ništa ne štima.

Tome najviše ide u prilog domaći poraz od Brightona, kao i sukob četiri zvijezde ovog kluba nakon te utakmice.

Naime, ekipa koju sa klupe predvodi Erik Ten Hag odigrala je katastrofalnu utkamicu i sa 3:1 je poražena kod kuće od Brightona.

Golove u sjajnoj pobjedi Brightona postigli su Danny Welbeck koji je bivši igrač Manchester Uniteda, te Pascal Gross i Joao Pedro.

Igrači Manchester Uniteda izgledali su kao da nikada nisu odigrali niti jednu utakmicu zajedno, a sve je kulminiralo nakon utakmice u svlačionici.

Oglasi

Kako prenose engleski mediji nakon utakmice desila su se dva odvojena incidenta u svlačionici u kojoj su očestvovala četiri igrača.

Prvo je kapiten kluba Bruno Fernandes odlučio da se sukobi sa mlađim kolegom iz veznog reda, Scottom McTominayom.

Za mladog igrača iz Škotske ovo je bio prvi start ove sezone, a kako je odigrao očito je bolje da je i na ovoj utakmici bio na klupi.

Kada se sve smirilo, "stvari" je u svoje ruke odlučio uzeti temperamentni Lisandro Martinez koji je ušao u žestok sukob sa Victorom Lindelofom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje da vidimo kako će sada ovu situaciju riješiti Erik Ten Hag, a u prilog mu nikako ne ide to što je sve procurilo u javnost.

Manchester United se trenutno nalazi na 13. mjestu na tabeli, a na teren će već sutra kada u okviru Lige prvaka igraju protiv Bayerna.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Drzi pod kontrolom to Seven Ten Hag hahaha kakav klub pun magaraca.. a navijaci im ovde u bosni svi kockaste glave ... ko da ih je jedan racku pravio hahaha
0 0
topnik1980
Ne pomazu sudije vise u nadoknadi kao nekad hahhahaah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi