Bruno Fernandes čuo da ga žele Inter i Barca, pa otkrio jedini uslov koji ima za ostanak u Unitedu

Portugalski veznjak

Bruno Fernandes čuo da ga žele Inter i Barca, pa otkrio jedini uslov koji ima za ostanak u Unitedu

Eldar Ganibegović

Za Brunu Fernandesa kao jednog od najboljih igrača ne samo Manchester Uniteda nego i cijele engleske Premier lige postoji ogroman interes. On ima samo jedan uslov za ostanak na Old Traffordu.

Kako se radi o, sezonama unazad, igraču koji s izdvaja iz sivila Manchester Uniteda, nije ni čudo da za Brunu Fernandesa postoji veliki interes.

Za njegove usluge zeinteresovani su Barcelona i Inter, a portugalski veznjak je otkrio koji je to jedini uslov kako bi ostao u redovima Crvenih đavola.

Potpisivanjem Zielinskog koji će kao slobodan igrač stići iz Napolija Inter je već osigurao kapitalno pojačanje na sredini terena.

Bez obzira na to, interes za Brunu Fernandesa stoji. Sada je i on sam govorio o svojoj budućnosti nakon što je United sinoć slavio s 3:2 protiv Newcastlea.

"Klub mora da me želi", rekao je portugalski veznjak, pa nastavio:

Oglasi

"Osjećam da klub želi da budem dio budućnosti. Kao što sam uvijek i govorio, ne želim da budem igrač kojeg klub ne želi da ima. Ako me iz bilo kojeg razloga ne žele, ja ću otići. Ako me žele, ostajem."

"Ne razlikujem se ni od koga zato što nosim kapitensku traku. Uvijek dajem sve od sebe i svi dajemo najbolje što možemo za klub. Niko ne krije da igramo za veliki klub i moramo podizati standarde u svakoj utakmici", zaključio je.

Ovaj 29-godišnjak ove sezone ima 15 golova i dodao je 12 asistencija u 46 nastupa u svim takmičenjima. Ugovor mu ističe u ljeto 2026. godine, ali klub ima mogućnost produženja na još godinu dana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako bi stigao u Inter, ne bi mu to bilo prvo iskustvo na Apeninima. Ranije je igrao za Novaru u Seriji B u kojoj je i počeo karijeru.

U dresu Udinesea i Sampdorije upisao je 119 nastupa u Seriji A i ima 15 pogodaka i 14 asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realno01
Ma nek priča ko šta hoće ali Bruno je top igrač.U ovom mrtvom i propalom Manchesteru i Messi iz najboljih dana da dođe bi propao.
0 0
Krivaja Zavidovići
Bruni bi najbolje bilo da pređe u Siti. Bio bi idealna zamjena za KDB i sljedeće sezone juriš ne evropsku krunu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi