Miljenik postao omražen na Old Traffordu: Rashford se žestoko sukobio s navijačem Uniteda
Navijač direktno udario na Rashforda

Zanimljiva scena na Old Traffordu

Miljenik postao omražen na Old Traffordu: Rashford se žestoko sukobio s navijačem Uniteda

Midhat Šljivak

Marcus Rashford iza sebe ima jako lošu sezonu u dresu Manchester Uniteda, a to mu je jedan stariji navijač Crvenih đavola odlučio reći u lice pred meč s Newcastleom.

Marcus Rashford je ove sezone trebao biti vođa ekipe Manchester Uniteda u borbi za vrh Premiershipa. Međutim, 26-godišnji napadač se potpuno utopio u sivilo kompletnog tima koji nije ni blizu da se bori za trofej prvaka.

Navijači tima s Old Trafforda nikako nisu zadovoljni. Nastupi većine igrača ove sezone su bili ispod svih očekivanja, a u svemu prednjači Marcus Rashford.

Jedan stariji fan Crvenih đavola odlučio je napadaču Uniteda to lično reći pred večerašnji meč na Old Traffordu protiv Newcastlea i došlo je do verbalnog sukoba.

Dok se Rashford zagrijavao navijač mu je dobacivao određene stvari. Čuo je to fudbaler domaćeg sastava i krenuo je da i on kaže koju.

Oglasi

Razmijenio je duo nekoliko riječi. Nije Rashfordu bilo nimalo drago što ga navijač proziva, ali se na kraju ipak odlučio udaljiti i ne raspravljati previše.

Rashford iza sebe ima zaista skromnu sezonu. Odigrao je 40 utakmica za Manchester United i ima učinak od osam golova i pet asistencija. Premalo za zvijezdu kakva je on.

Loša sezona bi ga mogla skupo koštati. Engleski mediji tvrde da bi na kraju 26-godišnjak mogao ostati bez poziva u reprezentaciju za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Realnost je da na terenu nije zaslužio poziv. Ipak, posljednju riječ imat će selektor Gordog Albiona Gareth Southgate.

Konkurencija u napadu Engleske ja zaista ogromna. Neće biti čudo ako Southgate izostavi Rashforda sa spiska i vidjet ćemo veoma brzo hoće li se to desiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Napadač Uniteda je standardan član nacionalnog tima još od 2016. godine. Nastupio je u 60 utakmica i postigao je 17 pogodaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupsonn
Malo sporiji theo walcot.. kesa od igraca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi