Brutalno iskreni Sarri komentarom ponizio navijače Chelseaja

Bio je vrlo realan

Brutalno iskreni Sarri komentarom ponizio navijače Chelseaja

Italijanski stručnjak Maurizio Sarri stigao je na klupu Juventusa prije nekoliko dana.

Prije Stare dame vodio je između ostalog Napoli i Chelsea iz kojeg je i stigao u Torino, a posljednjem komentarom malo bi mogao i naljutiti navijače Plavaca.

Naime, Sarri je usporedio historijat Juventusa - kluba kojeg trenutno vodi i bivšeg kluba Chelseaja, a komentar je zaista vrlo realan.

"Imao sam veliku sreću što sam trenirao Chelsea, klub koji je postao vrlo važan u proteklim godinama, ali Juventus je drugačiji. Ovdje postoji priča koja je duga 100 godina, dok je u Chelseaju počela prije 20-ak", kazao je Sarri.

Italijan, čiji zaštitni znak su postale cigarete, obzirom da ga se često može vidjeti kako 'zapali' prije, u poluvremenu ili nakon meča, kazao je kako je svojevremeno puštio po tri kutije dnevno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pušio sam 60 cigareta dnevno što je malo previše. Ne osjećam neku potrebu da zapalim tokom utakmice, ali poslije mi je to neophodno", kazao je kratko Sarri za La Nuova Riviera.

Inače, on je sa Starom damom potpisao trogodišnji ugovor koji će ga za Torino vezati do ljeta 2022. godine, a imat će primarni zadatak da osvoji Ligu prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hordas1987
Chelsea barem nikad nije izbacen iz lige zbog namještanja mečeva
16 2
Honduras
jebo juventus
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije