Douglas Costa označio Pjanića na Instagramu, ali svi znaju da je poruka bila za Allegrija

Ostaje u Juventusu

Douglas Costa označio Pjanića na Instagramu, ali svi znaju da je poruka bila za Allegrija

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Douglas Costa se nije baš naigrao u dresu Juventusa u prošloj sezoni.

Massimiliano Allegri nije previše računao na ovog igrača koji je prije nekoliko sezona stigao kao veliko pojačanje iz Bayerna. Costa je u nekoliko navrata priznao da nije baš u najboljim odnosima s Allegrijem jer vjeruje da zaslužuje veću minutažu.

Iako se pred kraj sezone govorilo da će Costa sigurno napustiti Juventus ovog ljeta to se promijenilo kada je objavljeno da Allegri više neće trenirati Staru damu.

Costa je nakon toga odlučio da ostane u Juventusu, te nije krio da je sretan što će Maurizio Sarri biti novi trener ove ekipe. Brazilac se oglasio i na Instagramu putem kojeg je "bocnuo" Allegrija.

On je objavio sliku s našim reprezentativcem Miralemom Pjanićem i poručio je da se raduje izazovima u dresu Juventusa u narednoj sezoni. Brazilac je siguran da će u narednoj sezoni imati znatno veću minutažu.

"Radujem se početku novih izazova i nove sezone u Juventusu", napisao je Costa kao poruku za Pjanića, ali mnogi vjeruju da su ove riječi posvećene Allegriju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Tô ligado que logo mais vai começar uma temporada insana meu bro @miralem_pjanic

A post shared by ⚡️DC11⚡️ (@douglascosta) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Ovi naslovi su postali kao ispunjavanje križaljke.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije