Mladost poražena od Krupe

Bubanja: Danas se nije igrao fudbal

Fudbaleri Mladosti poraženi su danas u Banjaluci od ekipe Krupe rezultatom 2:1 u okviru drugog kola play-offa Prve lige RS. Ekipa iz Velike Obarske pružila je jak otpor domaćem sastavu, ali je na kraju ipak ostala kratkih rukava. 

Trener gostiju Slavoljub Bubanja nakon utakmice čestitao je Banjalučanima na pobjedi, međutim, strateg Mladosti nije bio zadovoljan današnjim suđenjem, koje je po njegovom mišljenju bilo ispod svakog prosjeka.  

"Prvo želim da čestitam ekipi Krupe na pobjedi. Drugo volio bih da napravim kratku analizu utakmice. Mislim da se danas nije igrao fudbal iz nekih razloga. Otvoreno pričam uvijek, pa tako i sada. Ja nisam odavde, već iz Crne Gore, odakle sam pobjegao od ovakvih stvari. Mislim da imam neku mirnoću i čak kada smo ispali iz najelitnijeg takmičenja, ispali smo dostojanstveno. Ne razumijem zašto je danas sudio arbitar iz Premijer lige, i to na jedan sramotan način. Jednostavno nisu nam dozvolili da pružimo svoj maksimum", rekao je na konferenciji za novinare Slavoljub Bubanja, trener Mladosti, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Ja nisam vjeverica da me neko na ovakav način vara. Vi ne znate da se mi nalazimo u veoma teškoj situaciji i da jedva sastavljamo kraj sa krajem. Mi se i pored svega nećemo predati, nego ćemo istrajati u našoj borbi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi