Krupa savladala Mladost iz Velike Obarske

Starčević: Igrači su dali posljednji atom snage

Ekipa Krupe danas je na svom terenu u derbiju kola savladala Mladost iz Velike Obarske i tako se ponovo našla na prvom mjestu šampionata RS. 

Banjalučani su nakon kiksa u prvom kolu play-offa uspjeli da konsoliduju redove te upišu tri boda u duelu sa velikim rivalom. 

Današnja utamica svakako je opravdala epitet derbija, a sa tim se slaže i trener Banjalučana Slobodan Starčević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Zahvalio bih se svojim igračima koji su dali posljednji atom snage. Imali smo ispred sebe vjerovatno i najkvalitetniju ekipu u prvenstvu. Ipak, mi smo danas pružili kvalitetan fudbal i mislim da smo uz malu dozu sreće došli do tri boda i na taj način se ponovo našli na prvom mjestu tabele. Stefan Stojanov je konačno zatresao mrežu rivala nakon osam mjeseci, što me veoma raduje. I njemu se zahvaljujem što je smogao snage i sposobnosti da to uradi. Napravili smo veliki iskorak ka našem cilju, ali očekuje nas još osam utakmica i svakako da moramo potvrditi mjesto na kojem se nalazimo", izjavio je Starčević na konferenciji za novinare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi