Budući reprezentativac BiH u Genku do 2020. godine

Opravdao očekivanja u belgijskom klubu

Budući reprezentativac BiH u Genku do 2020. godine

Bojan Nastić, defanzivac koji bi uskoro trebao dobiti poziv u reprezentaciju BiH, produžio je ugovor sa Genkom.

Fudbaler koji je rođen u Vlasenici sa begijskim klubom je imao ugovor do kraja aktuelne sezone, a sada je, kako je potvrdio za SportSport.ba, potpisao novi prema kojem će u Genku biti do 2020. godine.

Nagrada je to Nastiću za odlične igre u posljednje vrijeme kojima se izborio za mjesto u početnom sastavu. Nedavna povreda s kojom se mučio danas je u potpunosti iza njega, Nastić se vratio u formu, a to se prepoznali i u upravi Genka.

Nastić je inače u slavnom belgijskom klubu od 2016. godine, a u međuvremenu skrenuo je pažnju i selektora reprezentacije BiH Roberta Prosinečkog, koji mu je obećao uputiti poziv nakon što promijeni sportsko državljanstvo. 

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Podsjetimo, Nastić je prethodno igrao za omladinske selekcije reprezentacije Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi