Čustović s Oostendeom izgubio od Genka

Jupiler liga, 12. kolo

Čustović s Oostendeom izgubio od Genka

Oostende na čijoj klupi je bh. stručnjak Adnan Čustović poražen je od Genka u 21. kolu belgijske Jupiler lige.

Čustovićev tim je na Versluys Areni izgubio od favorizovanog Genka rezultatom 2:1, a gosti su minimalnu prednost imali već nakon pola sata igre.

Za vodstvo Genka zabio Ingvartsen, a prednost od 1:0 bila je na snazi sve do samog finiša utakmice. U sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena Oostende je uspio da izjednači autogolom Maehle, međutim u nadoknadi Buffel je zabio za novi gol Genka i postavio ujedno konačan rezultat.

Poslije ovog poraza Čustovićev Oostende se nalazi na 13. poziciji u belgijskom šampionatu sa 22 osvojena boda. S druge strane, Genk je na sedmom mjestu sa pet bodova više.

Jupiler liga, 21. kolo:

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Oostende - Genk 1:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi