13

Komentari (13)

NKZ1922
Koji je racku banovicanima, prvo protiv Zvijezde, sad opet. A navikali su se kao domacini za pozelit
NKZ1922
Banovljanima, da 'prostis.. :D
lalinjo
Bože sačuvaj,što drugo napisati,negativna slika koja se šalje u svijet i onda se čudimo što nitko neće da đođe igrati u naše lige,sramota.
SamoSiroki
Nek Banovići bila sredina za poželjeti. A sad ovo, bruka..
Jadnimi
Kazniti delegata i sudiju jer su dozvolili da se utakmica nastavi. registrovati 3:0, suspenzija terena i ako se uklapa u pravilnik - bodovi. Radi jednog kvazinavijača, regularnost takmičenja, dovodi se u pitanje.
Baboisback
Izbaciti stoku iz lige. Nek igraju kantonalnu(divljacku)ligu
DamirT
Sta ocekivat od seljadurije iz BOnovica
grom
Tu treba NATO Poslat kao bezbjednist,sad tek vidiš koja je to dziberana
pikaboo
6 zastitara smatrate dovoljnim brojem da obezbijedite jednu utakmicu, Esmire mamicu ti tvoju odvano te cekam i iskreno se nadam nasem prvom susretu
maldini3145
dok god si pikaboo na ovim portalima,ne cekas nikog
denimen9
Šta im znači ono "O." pored Stupčanica?
Noname992
Ako nema zakona za ovakvog debila od navijača fino kazniti klub ogromnom cifrom izbacivanjem iz lige i zabranom takmičenja par sezona, pa bihnte ja pitao bi li se ovakve stvari dešavale
user1649445015
Opet Bego Gutic i bOnOvići.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.