Trener Zvijezde napadnut u Banovićima: "Uhvaćen sam za vrat i udaren u predjelu glave"

Đekanović se oglasio na Facebooku

Trener Zvijezde napadnut u Banovićima: "Uhvaćen sam za vrat i udaren u predjelu glave"

E. Čaušević

Budućnost i Zvijezda jučer su remizirali u Banovićima (2:2) u meču drugog kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Na meču starih rivala vidjeli smo čak četiri gola, a na kraju su ekipe podijelile bodove nakon što je Zvijezda stigla do izjednačenja u drugoj minuti sudijske nadoknade.

Gosti su poveli na ovom meču u 44. minuti kada je Mujagić zabio pogodak za 1:0, ali je Budućnost u drugom poluvremenu odlično zaigrala i uspjela je da dođe do potpunog preokreta.

Prvo je Lugavić u 68. minuti poravnao na 1:1, a samo četiri minute kasnije Mahmutović pogađa za 2:1 i veliko oduševljenje na tribinama. Ipak, slavlje domaćih pokvario je Mujagić koji je u 92. minuti zabio za konačnih 2:2.

Međutim, nažalost nije moglo bez problema na jučerašnjem meču u Banovićima. Naime, na društvenim mrežama oglasio se trener gostujućeg tima Nebojša Đekanović koji je otkrio da je napadnut u tunelu po završetku utakmice.

Đekanović je odlučio da se oglasi na Facebooku i otkrije šta se dešavalo jučer u Banovićima nakon što je sudija označio kraj utakmice.

Oglasi

"Juče što sam doživio vodeći svoju Zvijezdu u Banovićima volio bih da se ne desi nikom od nas. Sport je da se ljudi spajaju, upoznaju, stiču prijateljstva, razmjenjuju iskustva i da budu jedni drugim na usluzi i od pomoći!", počeo je Đekanović i nastavio.

"Po završetku utakmice napadnut sam u tunelu koji vodi do svlačionice, uhvaćen sam za vrat i udaren u predjelu glave! Tokom čitave utakmice sam prozivan i vrijeđan na sve načine i najgore moguće psovke. Jesam iz Teslića, mali grad sa velikim ljudima i uvijek sa ponosom ću ga predstavljati".

"Pretnje vam neće pomoći jer se ne bojim nikog i NIKAD se nikom neću sklanjati! Ja ću i dalje praviti rezultate i uspjehe. Morate znati da ni u jednom klubu nisam dobio otkaz. Ako vam smetam to je vas problem. Kolege moje čuvajte i njegujte prijateljstva trebamo jedni drugima u ova teška vremena".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sport nam je očito na izdisaju gubi smisao i etiku postojanja sve se unaprijed zna. Statistika+realnost=? Hvala na podršci ljudima iz kluba ekipi navijačima ljudima iz Gradačca i dalje. Ja ću i dalje da radim na sebi u svakom pogledu. Uvijek imam motivaciju i želju za pobjedom kao prvog dana kad sam došao na teren".

Juce sto sam doživio vodeći svoju Zvijezdu u Banovicima!! Volio bih da se ne desi nikom od nas sport je da se ljudi...

Posted by Nebojša Đekanović on Saturday, August 20, 2022
Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1649445015
Šta drugo očekivati od seljOka iz BOnOvića, Gradačac u mnogim aspektima metropola za njih..
5 0
NKZ1922
Sta zna cigan Bego Gutic nego tuci i prijetiti, ali striktno na domacem terenu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije