Buffon nije kažnjen zbog psovanja Boga na meču protiv Parme

Sudija to nije čuo

Buffon nije kažnjen zbog psovanja Boga na meču protiv Parme

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa u subotu su u gostima pobijedili Parmu sa 4:0 u meču 13. kola italijanske Serije A.

Stara dama je lakše od očekivanog došla do nova tri boda na krilima Cristiana Ronalda koji je dva puta zatresao mrežu protivničkog tima.

No, u centru pažnje nakon meča našao se Gianluigi Buffon zbog videa koji se pojavio na društvenim mrežama. Naime, na videu se čuje kako je Buffon opsovao Boga što se u Italiji itekako kažnjava.

Nedavno je zbog iste stvari suspendovan Bryan Cristante iz Rome jer se njegovo psovanje moglo čuti u direktnom prenosu. Isto je uradio i Buffon na meču protiv Parme, ali iskusni golman nije kažnjen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Disciplinska komisija objasnila je da Buffon nije kažnjen jer sudija nije čuo psovku i toga nije bilo u zapisniku nakon utakmice bez obzira što se u direktnom prenosu jasno moglo čuti šta govori golman Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Penderinos
Ma dobro je samo nek nije Allah nastradao :-P
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi