Buffon otkrio šta je rekao Ronaldu nakon epskih škarica
Foto: EPA

Dokazao svoju veličinu

Buffon otkrio šta je rekao Ronaldu nakon epskih škarica

Četvrtfinalna utakmica Lige prvaka u kojoj je Real pobijedio Juventus s 3:0 i dalje je u mislima Gianluigija Buffona.

Bila je to utakmica u kojoj je Buffona prekrasnim škaricama savladao Cristiano Ronaldo, a majstorija kojoj su se naklonili mnogi, oduševila je i legendarnog golmana koji je nakon utakmice imao zanimljiv razgovor s Portugalcem.

Javnosti je to otkrio danas kada s Ronaldom dijeli svlačionicu u Juventusu.

"To je bio jedan od trenutaka koji dokazuje da nikoga ne mrzim. Nakon tih prvih 25 sekundi, bio sam jako frustriran, ali kasnije sam pomislio kako je to maestralan gol. Ronaldo je učinio nešto izvanredno", prisjetio se Buffon, pa otkrio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dok sam prolazio pored njega, pitao sam ga: 'Cristiano, koliko imaš godina?'. Nasmiješio se i odgovorio: '33. Nije loše, a?. Tada smo se obojica počeli smijati", dodao je.

Buffon je također dodao kako je Cristiano fantastična osoba s kojom provodi mnogo vremena, te da ga je pozitivno iznenadio odnosom prema ostalim fudbalerima Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije