Buffon: Zvezda nam je pomogla, sreća...

Raduje ga poraz Redsa u Beogradu

Buffon: Zvezda nam je pomogla, sreća...

Legendarni italijanski golman Gianluigi Buffon je sinoć prvi put branio u Ligi prvaka u dresu PSG-a.

Meč je završen rezultatom 1:1, što nikako ne bi išlo na ruku Parižanima da u ranijem terminu Crvena zvezda nije savladala Liverpool sa 2:0. Ovako, sve je još uvijek otvoreno.

"Remi ne znači kraj Lige prvaka, pogotovo nakon utakmice u Beogradu. Sreća naša pa je Crvena zvezda savladala Liverpool. Pomogla nam je, jer taj rezultat ide na ruku i nama i Napoliju. Važno je da ne izgubimo u Beogradu posljednji meč", rekao je Buffon, te dodao:

"Liverpoolov poraz u Beogradu je potpuno oživio neizvjesnost u ovoj grupi. Po meni će ključan biti meč sa Liverpoolom u Parizu, a uvjeren sam da ćemo pobijediti. Sudbina je u našim rukama".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U grupi C, Liverpool ima šest, Napoli i PSG po pet, a Zvezda četiri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi