Emotivan oproštaj Buffona od Ikera Casillasa: Bez tebe sve ovo...

Veliki rivali, ali i veliki prijatelji

Emotivan oproštaj Buffona od Ikera Casillasa: Bez tebe sve ovo...

E. Oštraković

Danas je zvanično svoju nogometnu karijeru završio Iker Casillas, a mnoge zvijezde su se od njega oprostile, te mu zaželile sreću u penziji.

Ipak, jedan oproštaj je bio poseban, a to je onaj od strane Gianluigija Buffona, koji je imao posebno rivalstvo sa Casillasom.

Njih dvojica su svojevremeno bili najbolji golmani na svijetu, a rivalstvo koje su imali bilo je veliko i posebno.

"Kažu da te rivalstvo i natjecanje čini boljim od drugih, ali ne smiješ biti fokusiran samo na sebe. Možda je to što smo obojica htjeli tu perfekciju učinila da budemo to što smo bili. Hvala ti, Iker, bez tebe sve ovo ne bi imalo takvog smisla", napisao je Buffon na svom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Edin Merlin
Grade GiGi ..!!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi