Poznat identitet igrača iz Bundeslige koji je optužen za silovanje 18-godišnje djevojke!

Klub se oglasio

Poznat identitet igrača iz Bundeslige koji je optužen za silovanje 18-godišnje djevojke!

E. Škorić

Inostrani mediji danas su objavili da je 25-godišnji nogometaš zajedno sa još jednim muškarcem uhapšen zbog optužbi da su na Ibizi silovali 18-godišnji djevojku.

Prema navodima The Suna, djevojka je imala povrede na tijelu, te je odmah završila u bolnici, a kada su dvojica osumnjičenih u pitanju, oni se od srijede nalaze u pritvoru gdje čekaju saslušanje nakon kojeg će biti odlučeno da li će platiti kauciju ili će biti zadržani do daljnjeg u pritvoru.

''Dvojica njemačkih državljana uhapšena su nakon što je žena rekla policiji da je bila seksualno napadnuta na Ibizi'', poručio je glasnogovornik Civilne garde Ibize.

Prvobitno nije bilo poznato o kojem nogometašu se radi, no sada je otkriveno da je riječ o veznjaku Stuttgarta Atakanu Karazoru.

On poriče da je silovao djevojku, a njemački tim stalno komunicira s njegovim advokatima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Veznjak Stuttgarta Atakan Karazor uhapšen je dok je bio na odmoru na Ibizi. On poriče bilo kakvu kriminalnu aktivnost. Stuttgart je u stalnom kontaktu sa advokatioma", poručio je njemački klub.

Promo

Top Komentari

Sloboda
Jeste li vi žuti ili sportski portal? A gdje je informacija da je Bayern potpisao Gravenbercha?
0 0
Sanska_Prangija
Dala kurawa pa sad trazi nazad
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi