Bundesliga: Top 10 promašaja u protekloj deceniji
Foto: Screenshot

Zanimljiva lista

Bundesliga: Top 10 promašaja u protekloj deceniji

Već smo poprilično duboko zagazili u 2020. godinu, ali se još "sabiraju utisci" iz prošle godine, pa i iz prošle decenije.

I dalje se objavljuju, kada je sport u pitanju, liste najboljih, najgorih, najčudnijih i sl. u proteklih 10 godina.

Tako je Bundesliga na zvaničnom Youtube kanalu objavila video kompilaciju 10 najvećih promašaja u njemačkoj eliti u zadnjoj deceniji.

Šta reći, osim da da je kompilacija samo još jedan dokaz da se i najboljima desi da promaše "nemoguće". Ipak, najveći promašaj decenije je nešto posebno, a utakmica na kojoj je viđen se također igrala po "posebnim" vremenskim uvjetima (koji su u velikoj mjeri uticali na promašaj).

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, na listu su zvijezde poput Aubameyanga, Jamesa Rodrigueza, Divocka Origija, Kramarića, Ivice Olića...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti