Bundesligaš želi Milana Đurića

Interes iz Augsburga

Bundesligaš želi Milana Đurića

E. Škorić

Bosanskohercegovački napadač Milan Đurić oduševio je nogometnu Evropu nastupima u Japanu.

Đurić je postigao četiri gola u mečevima protiv Danske i Japana, pa je bilo za očekivati da će se Cesena suočiti s brojnim ponudama. 

Za našeg napadača zanimanje je pokazao grčki AEK, potom Palermo iz Serije A, a sada postoji mogućnost da karijeru nastavi u Njemačkoj.

Lokalni mediji u Augsburgu tvrde da je novi trener Augsburga Dirk Schuster zagrijan za Đurića, ali i i za Takashija Usamija iz Gamba Osake.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ti igrači su privukli pažnju kluba iz Bavarske, a bilo bi zanimljivo vidjeti Đurića u Bundesligi. Navodno je i Stuttgart zainteresovan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi