Bura u komšiluku zbog Rakitića: "To ste krivi vi novinari"

Da li će reći zbogom reprezentaciji?

Bura u komšiluku zbog Rakitića: "To ste krivi vi novinari"

Dok se reprezentacije Hrvatske sprema za naredne izazove, kao bomba je u javnosti odjeknula informacija da bi reprezentativnu karijeru mogao završiti sjajni vezista Barcelone Ivan Rakitić.

Navodno je Rakitić povrijeđen i ogorčen jer osjeća da ga stalno kritikuju u Hrvatskoj, te da kao član udarne postave jednog od najboljih klubova na svijetu ne doživljava respekt kakav bi morao imati.

Rakitić je oproštaj najavio i nakon Svjetskog prvenstva, no na kraju je donio odluku da ipak ostane aktivno u reprezentaciju. U kockastom dresu upisao je više do 100 zvaničnih utakmica, a ovaj slučaj prokomentarisao je danas i Ivan Perišić.

"Zašto ne bi igrao dalje za reprezentaciju? To ste krivi vi novinari", kratko je kazao Perišić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Reprezentacije Hrvatske će sutra povodom 100 godina NK Omiš odigrati prijateljski meč protiv tog kluba.

Top Komentari

crni1000
zaboli me petarda
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi