Jakirović želio dovesti bivšeg golmana Čelika, Lecha i Hapoela

Buriću iz nepoznatih razloga propao transfer u Zrinjski

42

Komentari (42)

Realist
Kakqv Buric sad ce u mirovinu a Condric 28 god i bolji golman 5 puta
block123
Eto kako je bolji ako ga je Jakirovic želio a ovi mu doveli drugu opciju , moraš biti realan .
Realist
Kako ti znas sta je ko htjeo. Ti si lud ako vjerujes najpouzdanijem portalu ss ba
block123
Pa fino ti piše , niko još nije ni objavio da je došao golman samo oni imaju informacije iz prve ruke , eto sad nek tuže ss.ba ako lažu i riješen problem . Informacije daje V. Bernandic koji je novinar ovog portala a blizak je sa klubom . Treba li ti crtat ?
King_Kenny
...ne kontam sto Sarajevo ne dovede ovog Burica,covjek vrhunski golman sa iskustvom...sigurno ne bi pravio greske kao ona dva panja.
pjanke.sa
Pretjera ga ti pasa.
King_Kenny
@pjanke.sa ...sta sam pretjerao,za Dizdarevica i Kanurica on je Oliver Kahn...za nase uslove i ligu je vrhunski golman...uostalom i povezivao se sa Sarajevom na pocetku sezone i na kraju ne bi nista,a ovi panjevi nas vec kostali bodova i ispadanja iz Europe.
GiS
@King_Kenny samo neko ko ne prati Sarajevo moze reci da je Dizdarevic "krampa", momak je u top 3 golmana lige
damir83
Zašto da ga dovedu kada imju duper golmana
pjanke.sa
@King_Kenny mozda Kanuric da nas je kostao, to je bila greska. Mali Dizdarevic nije bez greske, ali je odlican golman. Mozda bi ovaj donio jos vecu sigurnost, ali ako bas puno trazi ipak mu je 32 godine nemoj zaboraviti.
user1022
Eh da je 32, ovom ce skoro 35
Samoiskreno
Nemaju oni pare za njega Realno, jedino ga Sarajevo mozda moze platiti i Tuzla city..
pjanke.sa
I ja mislim da puno trazi, zato ga Sarajevo nije ni moglo dovesti. Tada nisu mogli ponuditi koliko trazi (vrijedi). Mozda sada mozemo sa novom upravom, ali nam sada ne treba, oba djecaka brane odlicno. Onaj Kanuric ce isto doci sebi, ali treba mu vise vremena.
Lewa_9
ocigledno da capayebo ne moze platiti, zato i nije otisao tamo.
Lewa_9
sto glupani lupaji minuse? retardi. bio je dosao na pregovorima sa sarajevom ali nisu ponudili dovoljno pa nije potpisao.
pjanke.sa
@Lewa_9 da sigurno da tada, prije nove uprave nase, nismo mogli pristati na neki skup ugovor. Sada vjerovatno mozemo, ali nam nije preko potreban. Jesi sad skonto?
Lewa_9
kakva uprava? onaj mirvic pravi 40 hiljada dolara godisnje, slobodno se moze provjeriti na webu. prevara u rangu Cerica iz Seljescara. @pjanke.sa
GiS
@Lewa_9 yebo mater jel to banku opljackao pa nam dao milion eura.
Lazove, mrs sa teme
PS, provjeri s kim mu firma za maske ima ugovore, LAFC im prvi sponzor, da ne pričam o drugim američkim klubovima ;)
Lewa_9
ti si onaj retard sto je na pocetku godine govorio "ne brini se za nas imamo milione" a onda ispalo da niste platili igracima pola godine hahaha, kakvo smece od lika @GiS
GiS
@Lewa_9 kompleksasu, sto pucas minuse, a sebi pozitivne hahaha
Pa imali smo krajem godine novca, poslije nije bilo i boze moj, bilo je sta je bilo
GiS
@Lewa_9 ps, Ismir je momcima obecao premiju za pobjedu u derbiju 50 hiljada maraka, znaci po tvojim navodima, skoro sav profit firme iz jedne godine je dao igracima na premije hahaha ?
Lewa_9
@GiS Slusaj druze, da ti sada kazem ozbiljno. Po drzavnim regulacijama svaka firma u Kaliforniji mora da javno objavi godisnji prihod i to je javno dostupno na internetu. Za njegovu firmu, Co.Protect Global, to iznosi 42.549 dolara, to je JAVNO dostupan podatak i sam mozes naci da malo proguglas. Ne znam zasto se toliko kurcite, ovaj je ocigledno prevara u rangu Cerica ako ne i gori. Vjeruj mi na rijec. Nemam nista protiv Sarajeva ali niste svjesni kakvog ste prevaranta pustili u klub. Toliko od mene.
GiS
@Lewa_9 slobodno napisi gdje si pronašao informacije.
Lewa_9
Idi na registar kompanija buzzfile (web stranica) i ukucaj Co-Protect LLC pa ces sam vidjeti. Zivio. @GiS
GiS
@Lewa_9 da, nema sta, za taj dio si u pravu, nema veliki protok novca bar sto se tice maski
Nemoj samo zaboraviti da covjek ima udio u LAFC, i jos par NBA timova, ne znam otkud mu pare, ali siguran sam da ih ima, jer znam da je Ismir poslao ovih milion eura, a jos nam je na zimu posudio 500.000€
Znam da je dobar sa Tomm Pennom, proguglaj malo o kome je riječ, bas sam vidio da je napisao na zvanicnoj stranici fks, kako smo dobili odlicnog vlasnika.
Evo gledam, Tomm Penn ima veze i sa Co Protectom, sto potvrdjuje moje navode
pjanke.sa
@Lewa_9 cekaj bolan, mislis da Ismir ima samo tu firmu? Mislis da Tan nije milijarder i da citav tim finanskijskih eksperata nije provjerilo Ismira prije mu je „dozvolio“ da kupi 30% ?? Sta lupas majke ti? Fakat ti kontas neko kreten, ljudi napravili ko sto ti neces vidjeti na filmu, a i ja s tobom. Nemoj bit blesav svega ti.
GiS
@pjanke.sa u teoriji je u pravu, ali samo da je objavljena informacija npr da je jedino vlasnik Co Protecta. Ali vecina koja raspolaže odredjenim info, zna da covjek ima udio u par nba timova, kao i u LAFC, nije to uopste bezazleno
Lewa_9
Isto su govorili za Cerica u Zeljeznicaru. Automatski se misli da su neko i nesto samo zbog toga sto zive u Londonu ili Los Angelesu, a podaci govore drugacije. @pjanke.sa
GuiliDamou
@Lewa_9 kad si toliko pametan i mocan sa informacijama, daj nam napisi ko je platio 5 zaostalih plata, premije, porez i sve ostale dobavljace kojima je FK Sarajevo bilo duzno i sve to u mjesec dana… Naravno, ocekujem odgovor tipa, SDA mafija, NLO, slagali su i nisu platili i sl. Pises gluposti i poredis covjeka koji je iskesirao milion eur u mjesecu septembru na racun kluba sa nekim “prevarantom” iz Londona koji u evo 7 mjeseci nije dao ni marku u Zelju… prica ti je glupa, tipicna za nase podneblje, baci kosku i pusti bubicu, samo nek situacija nije idilicna…
GuiliDamou
@GiS ma @Lewa_9 je jedan obicni bezveznjak koji sjedi sa telefonom u ruci po cijeli dan i googla o stvarima, a engleski mu od 1-10 2 i pol… Kad vec googlas @Lewa_9 zasto onda nisi izgooglao da je mirvic i njegov brat sanjin vlasnik firme koja je u top 10 prodavaca namjestaja u USA? Nisi naravno zato sto tvoj mali mozak ne moze dalje oda rijeci “face mask”…
Lewa_9
@GuiliDamou Ja govorim samo da javno dostupni podaci dokazu da Mirvic ima prihod od 40 hiljada dolara godisnje, i to je sve. To sto odgovaras na takav nacin pokazuje samo kakva si seljacina. Pozdrav.
GuiliDamou
@Lewa_9 ja mozda jesam seljak, nije problem, a ti si fgr i neznalica, velika neznalica… jer neces skontati da jedan covjek moze imati 20 firmi pod 1. A pod 2. Mirvic nije jedini investitor u FK Sarajevo, ima ih vise, pod 3. Volio bih da znam kakve veze ima sve ovo tvoje pisanje, osim da uneses nemir i nered medju simpatizere FKS…
Lewa_9
Jedina registrovana firma na njegovo ime u registaru Amerike jeste CoProtect. Ako imas konkretne cinjenice, onda ih napisi, a ne ovakvo seljacko prepucavanje. @GuiliDamou
GuiliDamou
@Lewa_9 ma ne pada mi na pamet da se s tobom zamaram retardinho jedan, pises gluposti ba! Provjeri dug FKS u poreskoj i provjeri koliko je uplaceno poreza samo za ovu godinu i sve ce ti se samo kazat… a sad sto ti mislis da su to platili duhovi, to je tvoj problem “paranoidni” problem!
GiS
@GuiliDamou kako mu se ta firma zove ? Znam da je on to s bratom drzao jos davno, ali ne znam kako mu se ta firma zove.
Lewa_9
Nisi odgovorio ni na jednu cinjenicu, tipicna agresivna seljacina koji ne zna ni gdje lupa. @GuiliDamou
Lewa_9
@GuiliDamou Top 10 u Americi? Hahaha! Pa to si doslovno izmislio na licu mjesta, trebao bi znati da nije moralno lagati.
GuiliDamou
@Lewa_9 ma ne pada mi na pamet da se s tobom zamaram retardinho jedan, pises gluposti ba! Provjeri dug FKS u poreskoj i provjeri koliko je uplaceno poreza samo za ovu godinu i sve ce ti se samo kazat… a sad sto ti mislis da su to platili duhovi, to je tvoj problem “paranoidni” problem! Copy paste cu ti jos nekoliko puta ako zelis, da ti objasnim sta je bit ove prpiske!
FK Sarajevo trenutno stabilan kolektiv!!!
GuiliDamou
@Lewa_9 i prestani lajkat sam sebi komentare sto si bolestan!?
dinass
Dao vama ili platio starom vlasniku?
block123
Čuj sto . Buric siguran igrac igrao bi dugo , a ovaj Condric par utakmica i vjerovatno bivši , ne mogu se pare lagano oprat na Buricu . Kao sto je bio mladi golman iz C.zvezde nije dobio ni priliku a bivši je nakon 2 mjeseca , pere Sulenta i Lasic uveliko .
user1022
Condric par utakmica u top 5 golmana Ruske lige bio prosle godine. Al kvalitetnija je nasa liga, pa i nije mjerilo, jel tako pasa Nego, spremajte se vi za derbi zacelja sa Posusujem
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.