Repovi prošlosti: Treneri Barcelone i Getafea se ne podnose, situacija s Nou Campa to potvrđuje

Setien i Bordales "nisu u ljubavi"

Repovi prošlosti: Treneri Barcelone i Getafea se ne podnose, situacija s Nou Campa to potvrđuje

A. Čaušević

U jednom od zanimljivijih susreta 24. kola La lige Barcelona je uz dosta muke sa 2:1 pobijedila Getafe. 

Interesantno dvojica trenera Quique Setien i Jose Bordalas se nisu pozdravili ni prije, a ni poslije meča igranog na Nou Campu.

Nijhovo rivalstvo je počelo dok su obojica radili u Segundi. Setien je vodio Lugo, a Bordalas je sjedio na klupi Alcorcona.

Uoči utakmice trenera Barcelone su pitali da li će pozdraviti svog rivala, a on je na neugodno pitanje odgovorio da neće ništa da komentariše.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kada je počela utakmice iskusni stručnjak koji je na opšte iznenađenje dobio priliku da vodi katalonskog diva nije prišao gostujućoj klupi da se pozdravi s Bordalasom.

Pozdrava nije bilo ni na kraju utakmice jer je Bordalas nekoliko sekundi prije posljednjeg sudijskog zvižduka otišao u svlačionicu te tako izbjegao kontakt sa Setienom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Popaj
U proslosti dok su vodili druge klubove, u Secundi, Setien Alcoron a Bordalas Lugo, Setien se nakon jedne utakmice zalio da Lugo igra destruktivan fudbal i pravi puno prekrsaja. I da ne zasluzuju da se bore za promociju. To se onda nastavilo i kada je Setien vodio Betis a Bordalas Getafe, ovaj ga je opet prozivao da mu ekipa pravi najvise faulova u ligi...uglavnom ne voli ga Setien :) :)
1 0
Guber
Sad da imate nekog istraživačkog novinara pa da nam donese priču zašto
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi