Burno na Rujevici: Kek se posvađao sa fudbalerom, klub ga suspendovao

Punčec izvukao deblji kraj

Burno na Rujevici: Kek se posvađao sa fudbalerom, klub ga suspendovao

Rijeka je u 5. kolu HNL-a na svom terenu neočekivano remizirala sa Istrom odigravši 3:3, pa je nervoza nakon završetka utakmice bila izraženija nego inače.

Hrvatski mediji pišu da je čak došlo i do verbalnog sukoba između trenera Matjaža Keka i stopera Roberta Punčeca koji je, naravno, izvukao deblji kraj jer ga je klub odmah odlučio suspendovati.

Nije poznato zbog čega su se Kek i Punčec posvađali, ali je Rijeka zvanično potvrdila suspenziju svog stopera iako nije jasno naglašeno da li će s njim biti raskinut ugovor, ili su ovo samo privremene sankcije.

Suspenzijom Punčeca, Rijeka se dovela u dosta nezgodnu situaciju pred derbi sa Dinamom koji se igra za samo šest dana s obzirom da će drugi stoper Dario Župarić u toku sedmice najvjerovatnije potpisati za Anderlecht.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nakon pet odigranih kola, Rijeka zauzima drugo mjesto sa 11 bodova, a prvi je Dinamo sa 13.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi