Burno pred meč na Piroti: FK Vitez zatražio izuzeće Šehe i Muslića!

Ko će dijeliti pravdu u derbi meču?

Burno pred meč na Piroti: FK Vitez zatražio izuzeće Šehe i Muslića!

Samir Mlaćo

U nedjelju se igra veliki derbi 15. kola Druge lige Zapad. Travnik će na svojoj Piroti ugostiti FK Vitez.

Iako su do do susreta ostala dva dana, bure očigledno neće nedostajati. Jučer je odlučeno da će pravdu na ovom susretu dijeliti Mehmed Šeho iz D. Vakufa, a jedan od pomoćnika će biti Hermin Muslić iz Bihaća.

Vitežanima se to nije dopalo pa su Komesaru za sudije Druge lige Zapad uputili zahtjev za promjenu istih, odnosno obavezni pronalazak adekvatnih zamjena.

"Navedeno je proisteklo iz proteklog perioda našeg takmičenja gdje su našu ekipu imenovani drastično oštetili u više navrata iz samo njima poznatih razloga. Zbog važnosti predstojeće utakmice i sumnje u regulanost iste po pitanju suđenja, još jednom od vas zahtjevamo izuzeće istih, ne samo sada nego i u daljnjem periodu. Ujedno zahtjevamo da o daljnjeg izuzeće i sudaca Igora Puzovića, te Budimlića sa istim obarezloženjem za gore navedene suce", stoji u zahtjevu koji je potpisao predsjednik FK Vitez Begzudin Bektaš.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Top Komentari

Gari Garinča
Pošteno nema šta.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi