FK Vitez i NK Travnik drže vrh, nova sramota Borca u B. Krupi

Druga liga Zapad

FK Vitez i NK Travnik drže vrh, nova sramota Borca u B. Krupi

S. Mlaćo

U Drugoj ligi Zapad danas je odigran jedan susret. Vlašić je kući remizirao protiv Kiseljaka. Bilo je 0:0, iako uzbuđenja nije nedostajalo.

Zanimljivo da u ovom kolu nisu odigrana dva susreta u ovom rangu takmičenja. Zbog radova na stadionu odgođen je duel Krajine i Sloge, a duel između Bratstva i Borca vjerovatno će službenim rezultatom 3:0 pripasti domaćem timu.

Naime, gosti se nisu pojavili na meču u Bosanskoj Krupi, te ih očekuju nove rigorozne kazne.

"Organizacija utakmice dobra po Propozicijama NS FBIH i Pravilnikom o takmičenjima NS BIH. Domaćin obezbjedio sve uslove za odigravanje utakmice. Prisutne potrebne službe, teren obilježen i pripremljen. Domaćin i sudci stigli na vrijeme. Gostujuća ekipa NK Borca se nisu pojavili u zakazano vrijeme odigravanja 15.00 sati, razlog nepoznat", stoji u izvještaju delegata.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Kada je tabela u pitanju, NK Vitez i Travnik imaju po 31 bod, dok Iskra ima 27, a Vlašić 26.

U narednom kolu je zakazan veliki derbi Travnika i Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi