Burno u Hrvatskoj, Dalić odgovorio Bjelici: Idem gledati koga hoću i kada hoću!

Stigao odgovor selektora Vatrenih

Burno u Hrvatskoj, Dalić odgovorio Bjelici: Idem gledati koga hoću i kada hoću!

S. Mlaćo

Dinamo igra sjajno u Evropi pod palicom Nenada Bjelica. Modri su na pragu nove titule prvaka, dok su u Evropi ispali od Benfice u osmini finala Evropske lige.

Modri briljiraju, a Bjelica je u par navrata prozvao selektora Hrvatske Zlatka Dalića smatravši da isti zaobilazi igrače Dinama pri slanju poziva.

Posebno se to u posljednje vrijeme odnosilo na Brunu Petkovića za kojeg Bjelica smatra da ima mjesto u reprezentaciji.

Brzo je stigao odgovor od Dalića.

"Ne želim se opterećivati time tko što misli, tko je što izjavio. Nije moj stil analizirati kolege niti otvarati polemike. Gospodinu Bjelici mogu samo čestitati na svemu što je učinio s Dinamom ove sezone, bilo je tu izvrsnih igara i sjajnih rezultata. Momčad ne slažem pod pritiskom stručnjaka, medija, društvenih mreža", rekao je Dalić za Sportske novosti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Pogodila ga je izjava da zaobilazi utakmice Dinama.

"Nema zamjerki i nema ljutnje s moje strane, ali ja idem gledati koga hoću i kada hoću. Dinamove utakmice smo redovito pratili, najčešće Ognjen Vukojević. Budem li trebao bilo kakav savjet gospodina Bjelice, ja ću mu se javiti", dodao je rođeni Livnjak.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Rodjeni Livnjak!! Zabio ti on ustasa kao i ti.
0 2
Hamu
Rodzeni ustasa mater prcio
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi