Detalj sa utakmice iz Srbije je hit, navijači se drže glavu: "Snimajte ovo ljudi, ovo nema nigdje"

Seoski fudbal je uvijek posebna priča

Detalj sa utakmice iz Srbije je hit, navijači se drže glavu: "Snimajte ovo ljudi, ovo nema nigdje"

Samir Mlaćo

Seoski fudbal gotovo uvijek donese mnogo uzbuđenja i nikada nije razočarao.

Mnogo više je to od obične utakmice, mnogo više od običnog duela dva tima, pa nije ni čudo što je odaziv publik često mnogo veći nego na ozbiljnim prvenstvenim utakmicama.

Iz Srbije dolazi pomalo nevjerovatan snimak sa meča 11. kola Gradske lige Čačak. Teren je bio u užasnom stanju, ali domaći tim Vujan je i pored toga savladao popularne Gauočose sa 3:2.

Publika je uživala, domaći su stigli u do prvog mjesta, te su se pjevale šampionske pjesme, no jedan detalj posebno će se pamtiti.

U jednom napadu lagan udarac, no užasna reakcija golmana i lopta ga je prevarila te krenula na putu ka praznoj mreži. Pratio je sve napadač protivničkog tima i imao lagan posao da loptu samo pospremi mrežu, ali to je odlučio učiniti glavom.

Promašio je i ostao u blatu, te dao dovoljno prostora golmanu da uhvati loptu. Igrači na terenu su bili u nevjerici, kao i publika iza gola.

Oglasi

Svi su vidjeli loptu u mrežu, ali to se nije desilo, da bi jedan od navijača sve prokomentarisao:

"Snimajte ovo ljudi, ovo nema nigdje", uz osmijeh je rekao navijač koji je uživao sa društvom iza gola. Njegovi prijatelji su pali na zemlju od smijeha, ali neko je ipak uspio da sve snimi i video je postao hit na društvenim mrežama.

Možete ga pogledati i sigurno se dobro nasmijati.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kako god, sa stadiona u Čačku svi su zadovoljni otišli. Svi nasmijani, te imaju o čemu pričati, a oni koji nisu došli, sigurno će žaliti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti