Igrači Borca Savezu na majicama poslali poruku "1x2"

Čačani protiv FSS

Igrači Borca Savezu na majicama poslali poruku "1x2"

E. Škorić

Nogometaši Borca iz Čačka danas su poslali poruku za vodstvo Srbijanskog nogometnog saveza (FSS).

Borac je gostovao u Kragujevcu kod Radničkog, a meč je prekinut nakon samo šest minuta jer se gostima povrijedio jedan igrač. Kako su meč počeli sa sedam igrača, poštujući pravila, sudija je igrače poslao u svlačionicu.

To znači da će Borac izgubiti meč službenim rezultatom 3:0, a na Savez su ljuti jer im očigledno nije dozvolio odlaganje ovog meča, pa su ga morali zaigrači sa sedmoricom od prve minute. U šestoj su već "izgubili".

Nosili su igrači Borca bijele majice na kojima je pisalo "1x2" aludirajući na aferu s namještanjem utakmica koja je pogodila Srbiju i njen Nogometni savez posljednjih sedmica.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

FSS je prethodno kaznio Borac sa minus šest bodova i sa četiri miliona dinara zbog sumnjive utakmice protiv Železničara u Prvoj ligi Srbije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNxY88infxy/?utm_source=ig_embed[/instagram]

Promo

Top Komentari

lega
Sramota sta se sve desava u našem fudbalu i opcenito sportu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi