Gospodski potez: Cadiz šokirao Barcelonu, a onda oduševio svijet fotografijama svlačionice

U znak zahvalnosti na gostoprimstvu

Gospodski potez: Cadiz šokirao Barcelonu, a onda oduševio svijet fotografijama svlačionice

E. Čaušević

Fudbaleri Cadiza sinoć su šokirali Barcelonu na Camp Nou jer su pobijedili sa 1:0.

Cadiz je došao do zlata vrijednih bodova u borbi za opstanak i historijske pobjede na stadionu Barcelone za koju je ovo bio još jedan šamar nakon ispadanja iz Evropske lige.

Barcelona je sinoć ponovo razočarala svoje fanove i propustila priliku da se na drugom mjestu koliko-toliko odvoji od Seville i Atletico Madrida. Međutim, Katalonci tu priliku nisu iskoristili jer su doživjeli novi šokantan poraz.

Trenutak odluke na ovom meču desio se u 48. minuti kada je Lucas Perez zabio jedini pogodak. Cadiz se do kraja utakmice branio svim silama, te je uspio da sačuva mrežu i dođe do velika tri boda.

Nakon utakmice gosti su napravili pravu feštu u svlačionici i proslavili su pobjedu, ali su poslije meča oduševili fudbalsku javnost objavom na Twitteru.

Naime, iz Cadiza su odlučili da u potpunosti očiste svlačionicu u kojoj su boravili i na taj način su se zahvalili Barceloni na odličnom gostoprimstvu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Čast je igrati na Camp Nou i upisati historijsku pobjedu. Zahvaljujemo se Barceloni na odličnom tretmanu i gostoprimstvu kao i uvijek. Želimo vam mnogo sreće u nastavku sezone", objavili su iz Cadiza uz fotografije svlačionice.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Pogrešno - trebali su se najprije zahvaliti SUDIJAMA! Ne znam zašto Barsa uopšte više igra u ovoj (sudije za real) ligi, kad su sinoć sudije uništile svaki pokušaj da se igra protiv skromnog Kadiza. Dovoljan je jedan podatak koji najbolje govori kakvu je sudijsku torturu sinoć prolazila Barsa - nakon sat vremena igre, odnos u prekršajima bio je Barselona 11, a Kadiz 7! Krađa za krađom - nikad kraja!
2 4
Benz
Hahahahaha.. sta li Xavi ima da kaze nakon ovoga ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije