Cagliari krade Sampdorijino pojačanje?

Gdje će Simeone nastaviti karijeru?

Cagliari krade Sampdorijino pojačanje?

Cagliari se ozbiljno pojačao ovog ljeta. Između ostalih, na Sardegna Arenu su već stigli Nahitan Nandez, Marko Rog i Radja Nainggolan koji je došao na posudbu iz Intera.

Sada bi put Cagliarija mogao i napadač Fiorentine Giovanni Simeone, inače sin trenera Atletico Madrida, Diega.

Do sinoć se činilo da će Giovanni Simeone preći u Sampdoriju pošto je klub iz Đevone uspio sa Fiorentinom dogovoriti njegov transfer za 15 miliona eura.

Međutim, sada više uglednih italijanskih medija prenosi da je Cagliari uputio bolju ponudu za 24-godišnjeg Simeonea.

Vjeruje se da je ponuda Cagliarija teška između 16 i 17 miliona eura, pa sada treba sačekati i vidjeti da li će Sampdorija povisiti svoju ponudu kako bi ipak osigurala Simeoneov transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, treba vidjeti da li Simeone više preferira transfer u Sampdoriju. Ukoliko je to slučaj, argentinski napadač bi mogao pokušati nagovoriti Fiorentinu da prihvati prvobitnu ponudu Sampdorije.

Bilo kako bilo, u narednim danima bi trebala biti poznata Simeoneova sudbina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi