"Nisam mislio da ću se tako brzo vratiti, dokazat ću Interu da je pogriješio"
Nainggolan nije pružao najbolje partije u dresu Intera

Belgijski nogometaš je željan dokazivanja

"Nisam mislio da ću se tako brzo vratiti, dokazat ću Interu da je pogriješio"

S. Pašalić

Radja Nainggolan će narednu sezonu provesti na posudbi u Cagliariju.

31-godišnji belgijski nogometaš je upravo iz Cagliarija 2014. godine za 15 miliona eura prešao u Romu i sa dosta uspjeha igrao za rimski klub.

Prošlog ljeta je stigao u Inter za 38 miliona eura, ali nije pokazao ni blizu dobre partije kao što je to bilo dok je igrao za Romu pa se posljednjih mjeseci pisalo o njegovom odlasku.

Sada je stigao na posudbu u Cagliari, odakle je poručio kako će pokazati Interu da je pogriješio što ga je pustio da ode.

"Želim zahvaliti predsjedniku jer je odmah bio jasan sa mnom i učinio nešto gotovo nemoguće", započeo je Ninggolan.

"Uvjerio me je, znam o čemu se radi u ovom klubu i da ćemo se morati boriti, spreman sam. Imao sam i druge ponude, ali nije bilo teško odabrati."

"Već sam imao na umu vratiti se kad sam otišao prije pet godina, ali nisam mislio da će doći tako brzo. Ponekad se pojave situacije koje olakšavaju vašu odluku."

"Želja da ispišem važnu stranicu u klupskoj historiji i događaji van nogometa su olakšali moj izbor. Samo sam na posudbi, ali ako predsjednik odluči da me kupi ..."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ja ću se učiniti dostupnim timu. Na telefonu sam razgovarao s trenerom Rolandom Maranom i on ima jasne ideje, vidjet ćete."

"Otpušten sam i prihvatio sam Interovu odluku, na meni je da dokažem da nisu u pravu. Došao sam ovdje jer mislim da možemo ciljati visoko, opstanak je prioritet, ali s tim timom se možemo usuditi sanjati.", zaključio je Nainggolan.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi