Čak 11 fudbalera odlazi iz Juventusa, a među njima je i Miralem Pjanić

Egzodus iz kluba

Čak 11 fudbalera odlazi iz Juventusa, a među njima je i Miralem Pjanić

Midhat Šljivak

Torinski Juventus mogao bi tokom ljeta napraviti ogromne promjene u ekipi.

Kako navodi italijanski Calciomercato, čak 11 fudbalera nalazi se na izlaznim vratima kluba i očekuje se da će ih većina na kraju i napustiti klub.

Listu igrača koji su na prodaju predvodi reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić. Bianconeri su ga spremni prodati, za njegove usluge je zainteresovan Real Madrid, pa će Stara dama pokušati da zaradi veliki novac na njegovom transferu.

Pored Pjanića još neka velika imena bi mogla napustiti Torino. Prije svega spominje se mogući transfer Paula Dybala za čije usluge vlada veliki interes.

Izvjesno je da klub napušta i Douglas Costa. Brazilac je dugo želja Manchester Uniteda i kako stvari stoje on je siguran izbor kada su odlasci u pitanju.

Interesantno je svakako da je na listi za odlaske i mladi napadač Moise Kean. On još uvijek pregovara o novom ugovoru, a trenutni mu ističe 2020. godine.

Jedanaest fudbalera koji bi mogli napustiti Juventus u ljetnom prelaznom roku su:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mattia Perin, Martin Caceres, Daniele Rugani, Andrea Barzagli, Alex Sandro, Leonardo Spinazzola, Sami Khedira, Miralem Pjanić, Douglas Costa, Paulo Dybala, Moise Kean.

Naravno, očekuje se da će biti i određenih pojačanja, a ako ode iko od nabrojanih fudbalera, zamjene će biti potrebne.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaki84
Niko ko glupi sport sport.... rugani produzio,spinazola takodjr... Pjanic nema Sanse da ode
3 1
forza_juve
Zar nije neki dan Juve odbio ponudu za Pjanica??? Od gore navedenih jedino Sandro mozda ode i Barza da se penzionise
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi