Čak 60.000 navijača pratilo derbi igrača Betisa i Seville na FIFA 20

Pronašli su način da se zabave

Čak 60.000 navijača pratilo derbi igrača Betisa i Seville na FIFA 20

E. Čaušević

FIFA 20 postala je glavna zanimacija većini fudbalera koji se nalaze ovih dana u kućnoj izolaciji.

Skoro sve lige u Evropi su prekinute zbog pandemije koronavirusa, te još uvijek nije poznato da li će se nastaviti. Igrači su većinom u kućnim izolacijama, te imaju vremena na pretek.

Na sjajan potez odlučili su se fudbaleri Betisa i Seville koji su na FIFA 20 igrici odigrali veliki derbi ovih klubova. Za džojsticima bili su Borja Iglesias i Sergio Regulion, te su igrali derbi Betisa i Seville.

Na kraju slavio je Iglesiasov Betis sa 6:5 i na taj način je obradovao veliki broj navijača ovog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nevjerovatno zvuči da je čak 60.000 navijača pratilo ovaj online derbi Betisa i Seville, te su mogli uživati u okršaju Iglesiasa i Reguliona. Nakon utakmice više razloga za slavlje imali su navijači Betisa.

Top Komentari

Ante G.
Kada sam prije dvije godine napisao kako su E-Sportovi buducnost, na ovom sajtu se javilo ljudi koji su vrijedjali... Ne treba biti uopste pametan, pa da covjek vidi da sve ovo ide u digitalizaciju drustva. Ova korona je samo generalna proba. Eve prelazi polako na internet. Odjednom vise nije problem da se drzi online nastava, sudovi rade online, banke. Prosto je napravljena infrastruktura u pogledu interneta, polako se sve seli tamo. Ukidanje kesa, placanje ce jos ici samo virtuelnim putem, sto je u nekim zemljama vec slucaj. I to je to. Niko te ne pita, sta mislis o tome, jesi li za to... Nego izmisli neki virus, zatvori sve granice, zatvori kafice, kladionice, nema okupljanja... Sta ti ostane kao alternativa? Internet. Radi online, bavi se sportom online, egzistiraj online...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi