Calhanoglu: Ako stigne ponuda Bayerna ili Borussije, neću je moći odbiti
Calhanoglu ne igra pretjerano dobro u dresu Milana

Igrač Milana ima u planu da se vrati u Njemačku

Calhanoglu: Ako stigne ponuda Bayerna ili Borussije, neću je moći odbiti

S. Pašalić

Hakan Calhanoglu je govoreći za njemački Bild izjavio da ukoliko mu  stigne ponuda Bayerna ili Borussije Dortmund, on neće moći reći "ne".

Turčin je 2017. stigao u Milan iz Leverkusena za nešto više od 23 miliona eura nakon što je u njemačkom klubu tri godine pružao sjajne partije.

Ipak, od dolaska u Italiju on se ne snalazi baš najbolje, a sve se više priča o njegovom odlasku.

On je sada istakao da ne bi mogao odbiti ponude njemačkih klubova, a osvrnuo se i na 2014. godinu kada ga je Bayern želio dovesti, ali je on odlučio da ostane u Leverkusenu.

"Odrastao sam u Njemačkoj, ali volim razgovarati s ljudima na italijanskom. Sa sportskog gledišta, naravno da je cilj igrati za Bayern Munchen ili Borussiju Dortmund ili neku drugu veliku njemačku ekipu."

"Važno je bilo da me Bayern tada pratio. Ali u to su vrijeme imali Arjena Robbena i Francka Riberyja, zajamčene startere, koji su također obožavali navijači. Bilo je teško reći ne. Ali ako u nekom trenutku Bayern odluči da me želi, ne bih rekao ne.", rekao je Calhanoglu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Bayern nikad , a dortmund mozda...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti