Poznati italijanski političar provocirao Susa na njegov rođendan, pa dobio brutalan odgovor
Salvini i Suso su imali zanimljivu razmjenu poruka na društvenim mrežama

Igrač Milana nije ostao dužan

Poznati italijanski političar provocirao Susa na njegov rođendan, pa dobio brutalan odgovor

S. Pašalić

Igrač Milana, Suso, je jučer proslavio svoj 26. rođendan.

Španac ove sezone ne pruža pretjerano dobre partije u dresu Milana, ali je jučer bio njegov dan i dobio je jako puno čestitki za svoj rođendan.

Ipak, jedna čestitka je bila malo drugačija od ostalih. Naime, poznati italijanski političar i veliki navijač Milana, Matteo Salvini je odlučio da 'bocne' igrača ovog kluba.

Salvini je sve popularniji u Italiji i poznat je po tome što nema "dlaku na jeziku", a tako je bilo i ovaj put pa je napisao:

"Čestitke! U nadi da će ti Djed Mraz donijeti malo brzine, odlučnosti i želje za igrom"

Potražite više informacija na temu Serie A:

Igrač Rossonera je odlučio da ne ostane dužan, pa je na sličan način odgovorio Salviniju:

"Hvala! U nadi da će ti Djed Mraz donijeti brzine, odlučnosti i veće želje da bolje, mnogo bolje, upravljaš zemljom koju jako volim"

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi