Zvijezda Premiershipa ismijala dvojicu Zmajeva: "Rade u kafiću, pa dođu na stadion, ja bih im..."

Omavalovažio je bh. reprezentativce

Zvijezda Premiershipa ismijala dvojicu Zmajeva: "Rade u kafiću, pa dođu na stadion, ja bih im..."

A. Čaušević

Zvijezda Premiershipa je omalovažila ekipu dvojice bh. reprezentativca te je članove ekipe selektora Faruka Hadžibegića uporedila s konobarima s ciljem da obezvijerdi učinak svog prijatelja.

Martovsko okupljanje za reprezentaciju BiH je završeno polovičnim učinkom. Bh. reprezentacija je pobijedila Island, a zatim izgubila od Slovačke. Sada se igrači vraćaju klupskim obavezama i neki od njih su u borbi za trofeje.

Među igračima koji su igrali evropsko proljeće, a našli su se na Hadžibegićevom spisku su golman Kenan Pirić i defanzivac Hrvoje Milićević.

Pirić nije bio u akciji tokom martovskog okupljanja, dok je Miličević odigrao oba meča i nije se proslavio, posebno u duelu protiv Slovaka.

Ova dvojica igrača su sa AEK-om iz Larnace dogurali do osmine finala Konfrencijske lige gdje su odmjerili snage sa West Hamom. Engleski tim je slavio sa ukupnih 6:0.

U prvom meču igranom na Kipru Čekičari su stigli do trijumfa 0:2, a strijelac oba gola bio je Mikail Antonio čiji je učinak pokušao umanjiti napadač Newcastle Uniteda, Callum Wilson.

Oglasi

Wilson je gostujući u jednom podcastu igrače AEK-a među kojim su Pirić i Miličević uporedio s konobarima kazavši da bi on toj ekipi zabio pet golova.

"Igrate protiv dečkih koji minut prije izlska na teren rade u kafićima na plaži, onda dođu na stadion i igraju utakmicu. Protiv AEK Larnace ja bih dao najmanje pet golova", rekao je Wilson.

Wilson koji u Newcastle Unitedu sedmično zaradi 50-ak hiljada eura do sada u svojoj klupskoj karijeri nije odigrao niti jedan evropski meč, a u februaru je proslavio 31. rođendan.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Iskusni napadač je većinu svoje karijere proveo u Bournemothu, a među Svrake je stigao prije tri godine za 23 miliona eura. Ove sezone u Premiershipu je zabio sedam golova.

Svojevremeno je bio i član reprezentacije Engleske. Za Gordi Albion je upisao šest nastupa uz jedan gol. Na spiskovima Garetha Southgatea ga nema već duži period.

Top Komentari

Cocca87
e ako im ti zabijes 5 golova nek se ugase odma.....
1 0
Adnanos
I ja isto mislim
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti