Scene koje će obići svijet: Cijeli Camp Nou je u desetoj minuti skandirao samo jedno ime!

Da li će se Messi vratiti?

Scene koje će obići svijet: Cijeli Camp Nou je u desetoj minuti skandirao samo jedno ime!

Endin Čaušević

Barcelona i Real Madrid trenutno igraju revanš meč polufinala Kupa kralja, a na stadionu Camp Nou na početku utakmice u centru pažnje našao se Lionel Messi jer su navijači katalonskog kluba nastavili da ga prizivaju da se vrati u taj klub.

Messi je već danima u centru pažnje fudbalske javnosti jer kako stvari stoje sigurno će na ljeto napustiti PSG, te je već odlučio da s Parižanima neće produžiti ugovor.

Na stolu ima i nevjerovatno bogatu ponudu jednog kluba iz Saudijske Arabije prema kojem bi postao najplaćeniji igrač na svijetu, no mnogi smatraju da Messiju to nije cilj i da želi i dalje igrati na vrhunskom nivou.

Zbog toga su najaktuelnije priče da se Messi vraća u Barcelonu ovog ljeta, a navijači katalonskog kluba sanjaju o tom trenutku.

Koliko Messija žele da ponovo obuče dres katalonskog kluba vidjeli smo i večeras tokom El Clasica kada se stadionom Camp Nou orilo ime argentinskog reprezentativca.

Iako je Messi još uvijek ugovorom vezan za PSG to navijače Barcelone ne zaustavlja da skandiraju njegovo ime čime su itekako očitali lekciju navijačima kluba iz Pariza koji nemaju ni približan takav odnos prema njemu.

Oglasi

Navijači PSG-a su mu u prethodnim mečevima zviždali na Parku prinčeva jer Messija smatraju glavnim krivcem za ispadanje iz Lige prvaka, a navodno je to i prelomilo njegovu odluku da napusti ovaj klub na ljeto.

No, scene sa stadiona Camp Nou će sigurno obići svijet jer je cijeli stadion u desetoj minuti jednog od najvećih derbijna na svijetu skandirao njegovo ime i na taj način žele mu pokazati koliko svi željno očekuju njegov povratak u Barcelonu.

O Messiju je pred meč govorio i Barcin direktor Matheu Alemany kojeg su novinari pitali da li će se Argentinac vratiti u klub, a on je izjavom "zagolicao" maštu navijačima Barcelone.

"Mi radimo svoju stvar, a Messi svoju. On je u Parizu, ali nikada ne znate šta vam budućnost nosi. Niko ne može da sumnja u ljubav koju ovi ljudi i grad imaju prema njemu. On je najbolji svih vremena", poručio je Alemany.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Hahahahahahahahahhahaha dzaba izraelu pare i sve, opet kepeca niko nece
2 0
Meščini vraća njih benzema na fabričke postavke hehehehhe
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi