Cancelo urlao na Guardiolu i poručio da će otići, a ovaj mu brutalno odgovorio

Bilo je svega na treningu Manchester Cityja

Cancelo urlao na Guardiolu i poručio da će otići, a ovaj mu brutalno odgovorio

E. Oštraković

Joao Cancelo odlučio je napustiti Manchester City dan prije zatvaranja januarskog prijelaznog roka, te će svoju karijeru nastaviti u Bayernu.

On je već sletio u Minhen gdje će kasnije obaviti ljekarske preglede i večras će potpisati ugovor sa timom iz Minhena.

Engleski novinari saznali su i razlog zbog kojeg je Cancelo iznenada odlučio napustiit Manchester City, te svoju sreću potražiti u Bundesligi.

Kako prenosi Daily Mail, svađa između Guardiole i Cancela desila se uoči utakmice u FA kupu protiv Arsenala koja je igrana prije tri dana.

Cancelo je tada saznao da neće biti u prvih jedanaest, a to mu se nikako nije dopalo, te je reagovao veoma ljutito.

Došao je do Guardiole, te su se njih dvojica žestoko posvađali, a onda je Cancelo zaprijetio da će otići iz kluba.

Guardila je shvatio da je Cancelo već donio odluku, te mu je poručio da je slobodan da bira novi klub, a svoje obećanje ispunio je nekoliko dana kasnije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Poznati su i detalji dogovora između Bayerna i Manchester Cityja, a po tome ja jasno da se Cancelo gotovo sigurno neće vraćati u Englesku.

Naime, do kraja sezone će Cancelo biti posuđen igrač Bayernu, ali postoji opcija otkupa njegovog ugovora po cijeni od 70 miliona eura.

Top Komentari

FudbalskiZnalac
Sa konja na magarca,bolje da je presao u Leeds ili tako nego u bauern...
0 6
Gaston
I sta je ovdje brutalno serem ti se na diplomu novinarsku
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi