Već je uzela dijete i otišla: Zbog ove žene na ljeto slijedi jedan od najvećih transfera u 2023.!

Nova glavobolja za Hasana Salihamidžića

Već je uzela dijete i otišla: Zbog ove žene na ljeto slijedi jedan od najvećih transfera u 2023.!

A. Čaušević

Prilikom odabira novog kluba vrlo česte su pojave kada presudnu ulogu u transferu zna odigrati i partnerica nekog fudbalera. Upravo je to slučaj sa čovjekom čija se vrijednost procjenjuje na 70 miliona eura. 

Lena Wurzenberger nije jedina koja je zadala ozbiljnu glavobolju Hasanu Salihamidžiću i ostalim čelnicima Bayerna posljednjih sedmica.

Novinarka Bilda i djevojka Juliana Nagelsmanna je označena kao jedan od krivaca zašto je perspektivni stručnjak dobio otkaz u njemačkom velikanu.

Sada Salihamidžiću glavobolju zadaje i Candice Brook zbog koje će Bayern biti primoran da na ljeto proda jednog od svojih važnijih igrača.

Naime, Candice koja je djevojka Leroya Sanea(27) je već napustila Minhen te je sa kćerkicom otputovala u London gdje živi već neko vrijeme.

Oglasi

Sane svaki slobodan dan koristi da posjeti porodicu u Engleskoj, a tako je bilo i u vrijeme reprezentativne pauze.

Kako nije u akciji za reprezentaciju Njemačke, Sane je trenutno u Engleskoj gdje se druži sa djevojkom i kćerkom te na ljeto i planira svoj povratak u Premiership.

Saneu ne smeta što je njegova partnerica starija od njega osam godina 

Nijemac je u Bavarsku stigao prije tri godine za 50 miliona eura iz Manchester Cityja, a sada mu slijedi povratak na Ostrvo samo je pitanje u koji klub.

Sane je igrao vrlo dobro za Građane, a djevojku Candice je sreo 2017. godine i to kada je ona prolazila kroz težak period nakon raskida.

Amerikanka je ranije između ostalih bila sa pjevačima Chrisom Brownom i Safare Samuelsom te košarkašem Andre Drummondom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, 35-godišnja pjevačica je osam godina starija od Sanea, a poznatom fudbaleru to i ne smeta previše. Do sada imaju kćerkicu Riu Stellu i svoj privatni život uspješno kriju od očiju javnosti.

Svojevremeno je izvrijeđala bivšu suprugu Riyada Mahreza, Ritu, kazavši da za nju da je puna implantata. Nakon tog skandala se potpuno povukla te je ugasila sve profile na društvenim mrežama.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VenamaHrabrih
Šalji pare, Leki, ne moraš dolazit...
1 0
Tutumaca
Svejedno je smjesnoca od igraca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi