Candreva nakon četiri godine napušta Inter i odlazi u daleko slabiji tim

Dogovor je blizu

Candreva nakon četiri godine napušta Inter i odlazi u daleko slabiji tim

A. Čaušević

Antonio Candreva koji će za nekoliko mjeseci napuniti 34 godine će do kraja prijelaznog roka napustiti Inter.

Nerazzurri polako riješavaju igračku križaljku za novu sezonu, a u ekipi više neće biti mjesta za Candrevu koji će put Genoe.

Gazzetta dello Sport tvrdi da će Genova igrački karton nekadašnjeg reprezentativca Italije platiti 4 miliona eura, cifra je to koja odgovara Interu.

Candreva će potpisati trogodišnji ugovor s timom koji je prošle sezone jedva ostao u ligi, uz godišnju platu od 1.5 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odlazak iskusnog bočnog igrača ostavit će Interu prostor za dovođenje Mattea Darmiana iz Parme koji također ordinira po bočnim pozicijama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi