Capello već proglasio novog prvaka Italije

Smatra da Inter ne može niko da zaustavi

Capello već proglasio novog prvaka Italije

E. Škorić

Poznati italijanski trener Fabio Capello smatra da je Inter novi prvak Italije.

Nakon pobjede nad Torinom, a poraza Milana od Napolija, Inter je stigao do devet bodova prednosti nad ostalim ekipama i nezaustavljivo korača ka Scudettu.

"Sedmicama govorim da je Inter već prvak. Rekao sam to kad je Milan izgubio od Spezije, sad ponavljam opet. Ne postoji šansa da Inter izgubi Scudetto", rekao je Capello.

Bivši trener Milana, Juventusa, Rome, Real Madrida, Jingsu Suninga i bivši selektor Engleske i Rusije naglašava da bi Conteu trebao čestitati na ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mislim da je Juventus kompletniji od Intera, ali zato sada svi moramo čestitati Antoniju Conteu na ovoj sjajnoj sezoni. Ima možda slabiji tim od Juventusa, a opet će biti prvaci", dodao je Capello.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi