Capello savjetuje Romu o Džeki
Slavni italijanski trener očito ne bi imao ništa protiv da Roma proda Džeku u Chelsea

Slavni trener bi pristao na prodaju

Capello savjetuje Romu o Džeki

Slavni italijanski trener Fabio Capello bi prodao Edina Džeku da je na mjestu trenera Rome, sudeći prema njegovoj izjavi za Romanews.eu.

Čitava Italija i Engleska bruje o transferu Džeke na Stamford Bridge stadion, a da je cijela stvar veoma ozbiljna potvrđuje i činjenica da se oglašavaju brojni poznati treneri i bivši fudbaleri.

Jedan od njih je i Fabio Capello koji je o slučaju 'Džeko' govorio za Romanews.eu.

"Džeko? Ako ga prodate, morate izmisliti sistem igre sa lažnom devetkom ili sa Schickom. Romi je potrebno da dobije određeni novac, Džeko je sjajan igrač, ali već je u godinama. Naravno, svima je cilj da podmlade ekipu", poručio je nekadašnji trener Juventusa, Rome i Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, on je kratko prokomentarisao i eventualni odlazak Radje Nainggolana u Kinu:

"Nainggolan u Kini? Ukoliko postoji ponuda visoka kao što sam čuo, onda bi to sigurno bio veliki transfer", rekao je Capello.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Haris
Ne razumijem Talijane, Dzeko vele u godinama a sjetite se Maldinija, Pirla, Tottija i jos aktuelnog De Rosija. Svoje drze skoro do dobi za staracki dom a stari im igraci od tridesetak godina.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi