Čapljina startala s pripremama, stigao Jazvin

Pojačanje iz Jedinstva

Čapljina startala s pripremama, stigao Jazvin

Stručni štab Čapljine na čelu sa Damirom Borovcem izvršio je prozivku pred narednu sezonu u Prvoj ligi FBiH.

U ovom federalnom prvoligašu aktivno tragaju za novim igračima kako bi naredna sezona za Čapljinu bila uspješnija od prethedne, a jedan od fudbalera s kojima je dogovorena saradnja je Armin Jazvin.

Jazvin je dobro ime na prvoligaškim terenima, budući da je u protekloj sezoni pružao veoma dobre partije za Jedinstvo, a u karijeri je još igrao za Travnik, Tuzla City, Igman, Velež, Goražde i Branitelj.

"Rukovodstvo Čapljine je bilo jako korektno, tako da nisam mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu. Svom sada već bivšem klubu želim puno sreće u narednoj sezoni. U Bihaću sam proveo lijep period karijere i bilo mi je zadovoljstvo nositi crveno-bijeli dres", poručio je Jazvin.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj fudbaler inače je po vokaciji stoper, a jednako dobro može odgovoriti i zadacima na poziciji zadnjeg veznog.

Podsjetimo, Čapljina je proteklu sezonu u Prvoj ligi FBiH okončala na 11. poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi