Cardiff objavio spisak igrača za Arsenal, među njima Emiliano Sala
Argentinski napadač je večeras trebao debitovati za novi klub, ali...

Večeras trebao debitovati

Cardiff objavio spisak igrača za Arsenal, među njima Emiliano Sala

Fudbaleri Arsenala i Cardiffa večeras će na Emiratesu odigrati vjerovatno najtužniji meč ove sezone u Premiershipu.

Vjerovatno je baš na ovom meču u Premier ligi trebalo debitovati novo pojačanje kluba iz Velsa Emiliano Sala, ali nažalost njega nema na terenu, a možda ni među živima.

Iz dobro poznatih razloga Cardiff je odlučio da na neki način oda počast svom nesuđenom fudbaleru i to baš pred susret u kojem je trebao debitovati. Ekipa iz Velsa je objavila imena igrača koji konkurišu za večerašnji meč, a među njima se našlo i ime Sale. Pored istog se nalazi i cvijet.

Inače, ovaj susret počinje od 20.45 sati, a vjerujemo kako čelnici Premiershipa neće upriličiti minut šutnje obzirom da još postoji nada da će on biti pronađen. Naravno, to se odnosi i na ostale susrete u Engleksoj koji se igraju večeras.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi