O Ancelottiju sve najgore: Lagao mi je! Ne vjerujte trenerima koji vam mnogo obećavaju
Foto - EPA

Joshua King sasvim iskren

O Ancelottiju sve najgore: Lagao mi je! Ne vjerujte trenerima koji vam mnogo obećavaju

Midhat Šljivak

Carlo Ancelotti napustio je Everton nakon godinu i po dana.

Iskusni italijanski trener odlučio se na odlazak sa Goodison Parka nakon što je dobio ponudu Real Madrida i on je zvanično postao novi trener Kraljeva iz Madrida.

Jedan od fudbalera sa kojim je Ancelotti sarađivao u Evertonu je norveški napadač Joshua King, a on o Italijanu nema lijepo mišljenje.

Ovaj 29-godišnji fudbaler tvrdi kako ga je Ancelotti lagao i da nije imao nikakvu komunikaciju sa njim.

"Nisam imao nikakvu komunikaciju sa njim. Lagao mi je. Nisam ni pomislio da u 18 utakmica nijednu neću početi", rekao je King i dodao je:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CLTv0VcLA4o/[/instagram]

Oglasi

"Ne vjerujte trenerima koji vam mnogo obećavaju ili kažu da ćete imati šansu da igrate. Ne postoji previše poštenih ljudi u fudbalu", poručio je King.

King je 18 puta bio u rosteru Evertona u protekloj polusezoni, a šansu za igru je dobio u njih 11. Nije imao učinka u ovim susretima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CLrxyF4LUX2/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Norveški napadač je ranije igrao zaista odlično u dresu Bournemoutha, a nastupao je još za Blackburn, Hull, Borussiju (M) i Preston.

Ancelotti je sa druge strane Everton vodio u ukupno 67 utakmica. Ostvario je učinak od 31 pobjede, 14 remija i 22 poraza.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi