8

Komentari (8)

Mele
Pa 3 udarca u prvom poluvremenu imali , kakav Real. City ih nadigrao na svim stranama. da nisu bili sebicni, bilo bi bar 7 golova ...Ovako dace im 2 komada u Madridu, i idu u Finale...Liverpool ili Villareal, isto im se pise, City zasluzeno osvaja ovo..
Mostarac94
jest jest, evo osvajaju je tako na papiru ima 3 godine hahahaha
ZIZOU1234
Nadigrala se odbrana Reala i poklonila im golove i šanse..čisto sumnjam da će odbrana onako loša biti u uzvratu ali vidječemo ..
denimen9
Real ovo prolazi glat kao što sam i rekao jučer.
Gvardijan
Mislim da je ovo suplja jer da nisu dali golove onda bi ih napadao i rekao da ga nisu poslusali.A ako je istina onda to znaci da nema sve konce u svojim rukama.
Mostarac94
pa nije bas da mu je cilj bio da prime još 2 gola...
Paradoks
Ovaj Real ima sadake i nafake ko niko.
Mostarac94
a sto vam je Real svima trn u oku ahahhaha ili je perez i sudije ili je nafaka uvijek neki razlog hahahah prvo se nadali izbacit nas PSG pa izbacit ce nas Che pa sad ovii hahahahha al nafaka zabit 3 gola Citiyu hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti