Ancelotti priznao da su zvijezde Real Madrida ignorisale šta im je rekao u svlačionici

Izašli na teren i nadigravali se

Ancelotti priznao da su zvijezde Real Madrida ignorisale šta im je rekao u svlačionici

Endin Čaušević

Sinoć smo na Etihadu gledali nevjerovatnu utakmicu između Manchester Cityja i Real Madrida, a na kraju je engleski klub pobijedio sa 4:3.

Prvo polufinale Lige prvaka između Cityja i Reala će se sigurno još dugo pamtiti jer su nam igrači ovih klubova sinoć priredili vjerovatno najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone.

Na kraju je Manchester City slavio sa 4:3 iako je propustio veliki broj šansi. U Realu itekako mogu biti zadovoljni rezultatom iako su poraženi jer su svjesni da je City mogao dosta ubjedljivije da slavi.

Nakon utakmice svoje utiske otkrio je i trener kraljevskog kluba Carlo Ancelotti koji je priznao da igrači Real Madrida uopšte nisu pratili plan koji je dogovoren u svlačionici prije utakmice.

"Igrači se nisu držali plana koji je dogovoren u svlačionici. Plan nije bio da igramo tako ofanzivno i napadamo. Plan je bio da se bolje branimo što baš i nismo radili. Počeli smo utakmicu jako loše i primili ta dva gola, ali smo se vratili", rekao je Ancelotti i dodao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Reakcija ekipe nakon 2:0 je bila jako dobra i ostali smo u utakmici. Jednostavno moramo bolje da se branimo u ovakvim utakmicama i to je ono što tražim od igrača. Sigurno će i Pep reći da su napadači večeras imali dosta bolju utakmicu od defanzivaca u oba tima".

S nestrpljenjem se sada čeka revanš utakmica ovih klubova koja je na rasporedu naredne srijede od 21 sat na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Pa 3 udarca u prvom poluvremenu imali , kakav Real. City ih nadigrao na svim stranama. da nisu bili sebicni, bilo bi bar 7 golova ...Ovako dace im 2 komada u Madridu, i idu u Finale...Liverpool ili Villareal, isto im se pise, City zasluzeno osvaja ovo..
1 9
Paradoks
Ovaj Real ima sadake i nafake ko niko.
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi