Dugo ga ovakvog nismo vidjeli: Ancelotti "skače za vrat" sudiji odmah nakon što je odsvirao kraj
Italijanski stručnjak imao je šta da kaže sucu nakon prvih 45 minuta igre u Pamploni.

Trener Reala ljut na poluvremenu

Dugo ga ovakvog nismo vidjeli: Ancelotti "skače za vrat" sudiji odmah nakon što je odsvirao kraj

Eldar Ganibegović

Real Madrid sinoć je upisao novu pobjedu u Primeri, no nakon prvih 45 minuta trener Galaktikosa Carlo Ancelotti imao je burnu raspravu s glavnim sucem utakmice.

U okviru 22. kola španske Primere Real Madrid je sinoć kao gost s 0:2 savladao Osasunu pogocima Valverdea i Asensija u drugom poluvremenu.

Prvo poluvrijeme bilo je izjednačeno i skoro po svemu i nismo vidjeli golove, ali zato jesmo nervozu, naročito kod gostiju koji nisu bili na svom nivou.

Nakon prvih 45 minuta viđena je zanimljiva situacija u kakvoj dugo nismo vidjeli Carla Ancelottija, trenera Real Madrida.

Naime, italijanski stručnjak je odmah nakon što je sudija Munuera Montero odsvirao kraj prvih 45 minuta, upravo njemu "skočio za vrat".

Oglasi

Iako je podijelio tri žuta kartona domaćoj ekipi, Carlo Ancelotti mu je zamjerio što još više nije sankcionisao agresivne fudbalere Osasune.

Također, imao je prigovor i na to što je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena pokazana javna opomena Viniciusu Junioru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Poslije ove utakmice Real Madrid ostaje drugi na tabeli s 51 bodom, pet manje, ali i utakmicom više od vodeće Barcelone koja krupnim koracima gazi ka tituli.

Ono što naredno očekuje Real Madrid jeste gostovanje kod Liverpoola u osmini finala Lige prvaka. Taj susret igra se već za dva dana na Anfieldu. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi