Carlo Ancelotti već pred potpisom?

Nije prošlo ni 12 sati od otkaza

Carlo Ancelotti već pred potpisom?

A. Čaušević

Drugi uzastopni trenerski angažman za Carla Ancelottija je okončan otkazom. Nakon u Bayernu, italijanski trener je smijenjen i u Napoliju. 

Ancelotti je ušao u historiju kao prvi trener koji je sa svojim timom izborio plasman u nokaut fazu Lige prvaka, a da je nakon toga dobio otkaz.

Međutim, trofejni stručnjak ne treba da brine za budućnost jer mu prema svemu sudeći neće trebati dugo vremena da nađe novi posao.

Iako nije prošlo ni 12 sati od zvanične smjene Ancelotti je prema pisanu Tuttomercata već pred potpisom za novi klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, intenzivirani su razgovori s Arsenalom, navodno je već postignut i dogovor do 2021. godine, a nakon što se riješe potsljdnji detalji očekuje se i ozvaničenje saradnje.

Ancelotti je već radio u Engleskoj. Jedno vrijeme bio je menadžer Chelseaja s kojim je prije skoro 10 godina bio prvak Engleske i osvojio FA Cup.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ade1987
Dobar je ali bi trebo de vratiti u Milan!!!
1 0
epa
E trenutno jedino on moze arsenal dici iz pepela....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti