Carragher: Molim vas, ostavite moju porodicu na miru

Sky Sports ga suspendovao

Carragher: Molim vas, ostavite moju porodicu na miru

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Liverpoola, Jamie Carragher, suspendovan je od strane Sky Sportsa nakon što je prije nekoliko dana napravio veliki skandal jer je pljunuo navijača Manchester Uniteda i njegovu 14-godišnju kćerku.

Liverpool je u subotu doživio poraz od Crvenih đavola na Old Traffordu sa 2:1, a očito da Carragher nije bio baš raspoložen. Nakon utakmice legendarni igrač Redsa je pljunuo navijača Uniteda i njegovu kćerku što je izazvalo ogroman skandal na Otoku.

Carragher već neko vrijeme radi za Sky Sports kao stručni komentator, ali ga do kraja sezone više nećemo gledati na malim ekranima. Sky Sports je potvrdio danas da je Carragher suspendovan do kraja ove sezone, a nakon toga će biti donijeta odluka da li će ostati dio ove TV kuće.

U nekoliko navrata Carragher se izvinjavao na društvenim mrežama zbog svog poteza, a danas je zamolio javnost da ostave njegovu porodicu na miru, te da je on jedini krivac za ono što se desilo prije nekoliko dana u Manchesteru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi